OLEJEK MIGDAŁOWY Powiększ do pełnego rozmiaru

OLEJEK MIGDAŁOWY

Olej migdałowy uważany jest w kosmetyce jako jeden z najlepszych i najskuteczniejszych olejów kosmetycznych. Otrzymywany jest z nasion owoców drzewa migdałowego uprawianego w Azji zachodniej, Włoszech, Hiszpanii, Portugalii oraz na Krymie i Kaukazie. Można go stosować do każdego rodzaju skóry.

Więcej szczegółów

demo_86

Stan: Tego produktu brak w magazynie

Koszyk

Olej migdałowy uważany jest w kosmetyce jako jeden z najlepszych i najskuteczniejszych olejów kosmetycznych. Otrzymywany jest z nasion owoców drzewa migdałowego uprawianego w Azji zachodniej, Włoszech, Hiszpanii, Portugalii oraz na Krymie i Kaukazie. Można go stosować do każdego rodzaju skóry. Szczególnie polecany jest do pielęgnacji wrażliwej skóry dziecka, gdyż nie podrażnia, nie wywołuje alergii, uspokaja i łagodzi. Często stosowany jest w leczeniu egzemy, łuszczycy i innych chorób skóry. Kosmetyk szybko się wchłania, a skóra po aplikacji jest jedwabiście gładka i nawilżona. Kosmetyk zawiera: kwas oleinowy, kwas palmitynowy, kwas stearynowy, witaminy (A, B1, B2, B6, D i E), składniki mineralne.



Działanie:

 

  • doskonale nawilża i odżywia
  • do pielęgnacji skóry suchej i podrażnionej
  • do wrażliwej skóry dzieci
  • silne serum anty-aging
  • idealny do masażu
  • jako odżywka regeneracyjna dla włosów zniszczonych i pozbawionych blasku

 


Jak stosować:

 

  • bezpośrednio na skórę twarzy lub ciała
  • jako dodatek do maseczek, kremów
  • jako zamiennik do kremu pod oczy
  • jako olejek pielęgnujący włosy - wmasować w końcówki włosów, po 20 minutach zmyć ciepłą wodą. W połączeniu z masłem kokosowym to skuteczna kuracja przeciw rozdwajaniu i wypadaniu włosów.


Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu.



Skład zestawu:

 

  • Olejek migdałowy 150 ml
  • Paragon lub faktura

 

Napisz swoją recenzję

OLEJEK MIGDAŁOWY

OLEJEK MIGDAŁOWY

Olej migdałowy uważany jest w kosmetyce jako jeden z najlepszych i najskuteczniejszych olejów kosmetycznych. Otrzymywany jest z nasion owoców drzewa migdałowego uprawianego w Azji zachodniej, Włoszech, Hiszpanii, Portugalii oraz na Krymie i Kaukazie. Można go stosować do każdego rodzaju skóry.

Napisz swoją recenzję

19 Inne produkty w tej samej kategorii:

Poprzednie
Następne

banner 6

banner 7